Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Маски мулажи - Dual System
Маски мулажи - Dual System

Приложение:    
Стъпка №1 Върху добре почистена кожа нанесете маската за 15-20 мин. Остатъците от маската отстранете с вода. Можете да използвате маската като експресно средство, всеки път когато искате да имате красива кожа.

За насищаща терапия се Препоръчва използването на маската ежедневно в продължение на две седмици, а след това 2-3 седмично.

Стъпка №2: След прилагането на маска, нанесете малко количество емулсията.

Една маска е достатъчна за 4-5 нанасяния.

 

Околоочна маска против бръчки на основата на 100% колаген, 1бр

Код : 51401

Oписание:

Стъпка №1: Маската незабавно решава проблемите на кожата около очите : изчезват отоци, тъмни кръгове, възстановява тонуса и еластичността на кожата, заглажда фините бръчки. Колагена притежава силен лифтинг ефект и забавя процеса на стареене. Хиалуроновата киселина хидратира кожата и предотвратява прекомерната загуба на влага. Екстракта от черница подобрява циркулацията на кръвта, намалява отока на тъканите в периорбиталните области. Ефектът от маската е очевиден, след първото и прилагане.

Стъпка №2: Специалния възстановителен комплекс от серамиди и био-злато повишава нивото на влагата в кожата, засилва анти-оксидантното и очистващо действие на маската. Емулсията е идеална за чувствителна кожа.

 

Околоочна плацентна маска с мас на акула и екстракт от листата на маслина, 1бр.

Код : 51402

Oписание:

Стъпка №1: Тази маска има лифтинг ефект. Стимулира процеса на регенерация на клетките, изглажда бръчките, премахва подпухналостта и торбички под очите. Маска от акула съдържа съединения, които активно подхранват кожата, възстановяват структурата на клетъчната мембрана и активизират белтъчната обмяна. Екстрактите от морски водорасли и маслинови листа имат овлажняващо действие, усилват съпротивителните сили на кожата към стресовите фактори, предотвратяват преждевременното стареене.

Стъпка №2: Специалния възстановителен комплекс от серамиди и био-злато повишава нивото на влагата в кожата, засилва анти-оксидантното и очистващо действие на маската. Емулсията е идеална за чувствителна кожа.

 

Цена за всяка маска:4,30лв.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top