Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За здраве и хигиена

ПРОДУКТИ
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от алое Нефритена свежест, 1 бр
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от алое Нефритена свежест, 1 бр

Код: 611911/01

Превръзките "Нефритена свежест " са лечебно-профилактични дамски превръзки на основата на билки и етерични масла. Те включват фитокомпозицията FCM от 19 билки (масло от черен пипетр, екстракт от вагинална горчивка,лайка, амурски бархат, билката дяволска уста, японска акация(софора) и др.). Максимален лечебено-профилактичен ефект се постига в комбинация с използването на „Фиточай със златен корен” или „Фиточай с ортилия” и последователно използване на превръзките "Енергия на билките": както през критичните дни, така и ежедневно.

Ежедневни превръзки "Нефритена свежест" предотвратяват гинекологични заболявания и засилват резултатите от лечението.

Както при жената, така и при мъжа, половата система (особено в по-късна възраст) създава много проблеми. Алое вера е естествен пробиотик и подпомага лечението намиоми и кисти на яйчниците. Съдържащите се в растението алое вера витамини и минерали, повлияват благоприятно заздравяването на кожата при охлузвания и действат болкоуспокояващо. Силното антибиотично и противогъбично действие на екстракта от алое вера предпазва от възпаления и подпомага възстановяването на увредените тъкани.

Патентованата фитокомпозиция FCM на превръзките е медицинска технология, получила повече от 90 почетни награди, сертификати за качество и медали. FCM са създадени въз основа на безценните знания на китайската рефлексотерапия. Те нормализират киселинно-основният баланс, възпрепятстват жизнената дейност на болестотворните бактерии, спомагат за възтановяването на здравната микрофлора, облекчават болките, намаляват климактеричните прояви и подобряват качеството на интимния живот.

Препоръчва се за предотвратяване на гинекологични заболявания и използване по време на поддържащата терапия на дисбактериоза, възпаление, подпомага лечението на миоми и кисти на яйчниците, цистит и уретрит. Добре е да консолидирате резултатите от лечението.

 

Цена: 0,90лв

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top