Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За здраве и хигиена

ПРОДУКТИ
ЕЖЕДНЕВНИ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ “LIFE ENERGY”, 1 БР.
ЕЖЕДНЕВНИ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ “LIFE ENERGY”, 1 БР.

Код: 63601

 
На пазара за продукти за подмладяване и лечение на женския организъм, китайските превръзки-фитокомпрес „Енергията на живота” станаха сензация. Благодарение на хилядолетната история на  източната  медицина и китайскителечители беше натрупан колосален опит – именно той, а също и  иновационните разработки във  фармацевтичната  област, учените вложиха в този нов продуктза прекрасната половина на  човечеството.
 
Лечебно-профилактичната  превръзка «Енергията на  живота» включва в себе си  комплекс от 38 лечебни билки. В състава и  влизат: китайска ангелика – прекрасен помощник в лечението на гинекологични заболявания, климакса и дисхормонални нарушения; ангелика лечебна -  оказва антибактериално, болкоуспокояващо и дезодориращо действие; коренища от лечебен джинджифил; сафлора /шафранка/, известна в китайската традиционна медицина от 1061г. като ефективно средство за  лечение на възпаления на мускулния  слой на стената на  матката; женско биле, теснолист живовлек, дива лайка и смола от смирна, която ускорява заздравяването на лигавиците...
 
Не по-малко лечебни свойства имат: калиевата стипца, оказваща антимикробно и противовъзпалително действие; екстракт от мента пиперита, незаменима при лечението на обриви, язви на лигавицата, вагинити; корени от Шоу Ву благотворно влияят на работата на репродуктивната и нервната системи; екстракт от корените на млечноцветен божур, борещи се с възпаления  и нарушения на менструалия цикъл. Особено внимание заслуживат екстрактът от  куркума и книдиум. Куркумата е надежден помощник на  имунната система в борбата със стреса.  Притежавайки антиоксидантни свойства, тя се използва при  лечението на  генитален херпес. Экстрактът от книдиум се слави със своите тонизиращи и общоукрепващи свойства. Препоръчват го да се приема при  трихомонадни заболявания, възпаления, вагинити и импотенция.
 
В състава на превръзките «Энергията на  живота» влизат и гъст екстракт от алое вера, предотвратяващ гъбични, вирусни и бактериални инфекции, снемащ отоци, сърбеж, дразнене и възпаления, а също така омекотяващ кожата. Смес от ефирни масла, мента пиперита и борнеол подобрява кръвообръщението и оказва охлаждащо и обезболяващо действие. В тях има и  антимикробен препарат с антибактериален ефект. Лечебно-профилактичните превръзки "Life Energy" са клинично тествани.
 
Основни лечебни свойства на превръзките-фитокомпрес «Енергията на живота»:
 • нормализират функциите на  органите на  малкия таз и перинеума;
 • имат противовъзпалително и спазмолитично действие;
 • оказват антибактериално и противовирусно действие;
 • способстват нормализацията на тъканния имунитет на органите на  малкия таз и перинеума;
 • оздравяват микрофлората на външните полови органи на жената;
 • имат оздравителен ефект;
 • повишават имунитета;
 • хармонизират цикличните процеси
Изберете за себе си необходимия курс на използване:
 
Поддържащ курс
Препоръчва се да се проведе в периода на  въстановяване след медикаментозно лечение  на  гинекологични заболявания или в постоперационния период.

Използва се 1 превръзка-фитокомпрес на ден. Лечебната активност на  превръзките  е 24 часа. Курсът варира от 10 до 30 дни, до достигане на  необходимия ефект.
 
Профилактичен курс
С цел профилактика превръзките се препоръчва да се използват един път в годината в течение на една цяла седмица. Използва се 1 превръзка-фитокомпрес на ден. Лечебната активност на  превръзките  е 24 часа
 
Лечение и профилактика  на цистит и хемороиди
Използва се 1 превръзка-фитокомпрес на ден до достигане на  необходимия ефект.После за профилактика се използват още 3 дни.
  
Противопокаания:
 •  бременност,
 •  период на кърмене,
 •  менструация,
 •  подрастваща възраст.    

Забележка
В първите 3–6 часа в областта на  контакт на  фитокомпреса с тялото е възможно да се появи усещане на  неголямо парене или обратното -  хлад.То преминава само в течение на 6–12 часа  и не изисква някакви допълнителни действия. Женско здраве - презентация.
 
Внимание!
При обострен възпалителен процес e необходимо да се консултирате с лекар! 
При индивидуална непоносимост към компонентите се препоръчва да прекратите курса. 

 

Цена: 4,40лв

 

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top