Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

БАД и фиточайове

ПРОДУКТИ
Фиточай
Фиточай "Мъжка сила" с горска върбовка и левзея

Код: 123917

ЗА МЪЖКА СИЛА

Показания за приложение:

·        еректилна дисфункция (импотентност) от различен произход;

·        кратък сексуален контакт;

·        намалено либидо;

·        слабост, умора, намалена физическа активност;

·        трудна или преждевременна еякулация

Ефект:

·        възстановява активността в рамките на физиологични граници;

·        повишава либидото;

·        поддържа ерекция по време на сексуална активност в деня на приемането;

·        повишава ефективност и физическа издръжливост;

·        облекчава умората;

·        стимулира имунната система;

·        възстановява тонуса

Състав:

Коренища и корени на левзея, горска върбовка, жълт кантарион, листа от коприва,  корен от цикория, плод шипка, листа от розмарин, хмел.

·        Коренищата и корените на левзея имат  стимулиращ ефект върху централната нервна система, повишава се сърдечната честота, разширяват се периферните съдове, увеличава се притока на кръв, укрепва сърдечния мускул, повишава се устойчивостта на организма от неблагоприятни външни влияния и  физическо натоварване, умствена работоспособност, намаляват  умората, подобряват паметта и потентността. Левзея е живата легенда на Източна медицина. Фармакологично използване на левзеята не е прекъсвало от времето на древните китайски, тибетски, монголски медици до наши дни. Легендата разказва, че силните и неуморни воини на монголския завоевател Чингис Хан са били такива, именно защото всеки ден са приемали на прах корен от левзея.

·        Жълтият кантарион, розмарин, хмел -  забавят стареенето, подобряват притока на кръв към простатата, способстват за увеличаване на производството на полови хормони (напр., андрогени). Увеличението на андрогените способства за повишаване на половата възбудимост и сексуалната активност. Също така, тези билки са ефективни при стагнация в областта на таза и импотентност.

·        Листата от коприва, цикория и плодовете от шипка - поддържат целият организъм ,те са ценен източник на витамини, макро и микро елементи, подобряват обмяната на веществата.

Начин на употреба:

 1 филтър се залива с чаша вряла вода (200 мл). Запарва се в продължение на 10-15 минути.

Прием по 1 чаша 2 пъти на ден по време на хранене. Продължителността на лечението - 3-4 седмици. Ако е необходимо, повторете курса след пауза 1-2 седмици. 

Цена: 19,80лв

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top