Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Почистващ лосион за лице Fucoidan
Почистващ лосион за лице Fucoidan

Код: 15602

Доставете си идеална чистота!

Крайният етап на почистване

Почистващ лосион за лице Fucoidan

Без спирт

- завършва етапа на  почистване на  кожата, премахва остатъците от грима

- хидратира  и успокоява  кожата

Фукоза

+ хиалуронат на натрий - овлажнява

+ витамин В5 – подмладява

+ екстракт на хамамелис - стяга порите

Вторият задължителен етап в комплексната грижа  за кожата на  лицето – почистване  с помощта на лосиона. На памучен диск, пропит с  лосион, остранява  грима, който не се е успяло да се премахне с помощта на  млякото, кожата ще бъде  идеално чиста и хидратирана. Също така  лосион  Fucoidan от TianDe не съдържа  спирт, който дехидратира  и изсушава  кожата.

Фукоза в комплекс с други активни съставки  лосион  Fucoidan от TianDe ефективно подмладява , идратира  и подхранва кожата.

Хиалуроновата киселина помага на кожата да остане възможно най-дълго здрава и еластична, предотвратява появата на бръчки, перфектно хидратира.

Витамин В5, или пантотенова киселина, предпазва кожата от преждевременно стареене. Тя насърчава клетъчното делене, ускорява обмяната на веществата, и премахва зачервяване, успокоява кожата перфектно.

Екстракт от Хамамелис притежава изразено противовъзпалително действие. Той  видимо стяга порите, подобрява тена и тонизира кожата. Ведмин орех както го наричат Хамамелис  е богат на танини, глюкоза, флавоноиди и танини, които му придават бактерицидни и стягащи свойства.

Цена: 30,60лв

 

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top