Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Възстановяващ крем против стареене за лице Fucoidan
Възстановяващ крем против стареене за лице Fucoidan

Код: 15603

Всичко ще бъде гладко!

Насищаме кожата с полезни вещества.

Възстановяващ крем против стареене за лице Fucoidan

- подхранва и овлажнява кожата, укрепва горните слоеве

- омекотява изразените мимични бръчки, предотвратява образуването на нови

- подмладява и възстановява дехидратирана и изтънена кожа

Фукоза

+ бета-глюкан – повишава активността на имунните клетки

+ хиалуронат на натрий – овлажнява

+ пантенол – омекотява

+ витамин Е – подмладява

+ бетаин – задържа влага в кожата

Лека, топяща се текстура: средство „2 в 1“ дневен + нощен крем

Следващ задължителен етап в комплексна грижа за кожата – интензивно подхранване и овлажняване.

Възстановяващ антивъзрастов крем за лице Fucoidan от TianDe ще помогне да се омекотят изразените мимически бръчки, а също ще предотвратява образуването на нови. Благодарение на фукоидан и допълващите компоненти той притежава прекрасни подхранваши и овлажняващи свойства. Подхожда за всички типове кожа, в това число и за чувствителна или стресирана.

Бета-глюкан – това е вещество, което извличат от протеините на пшеница и овес. Това значително повишава активността на имунните клетки на кожата, в резултат на което тя става более еластична и гладка. Бета-глюкан също служи и като антиоксидант и натурален филтър за кожата, предпазва я от вредното въздействие на околната среда. Имунните клетки, които той стимулира, унищожават върху повърхността на епидермиса бактерии и мъртви клетки.

Хиалуронат на натрий – мощен овлажнител, който образува върху повърхността на кожата зещитен филм и помага да се задържи влагата. Поддържа еластичността, предотвратява появата на бръчките.

Пантенол – великолепно регенериращо средство, което  внимателно се грижи за кожата. В същност това е витамин от група В. При контакт с кожата той се превръща в пантотенова киселина. Прекрасно заздравява кожата, прави я мека и нежна.

Витамин Е – незаменим помощник в борбата за младостта на кожата. Активно се бори с бръчките и предотвратява тяхната поява.

Бетаин – това е аминокиселина, която екстрактират от сок от цвекло. Притежава свойство да поддържа електролитен баланс в клетките на кожата, задържайки в тях молекулите на водата и не им позволява изтекът през мембаните. Освен това, бетаин омекотява и изглажда кожата.

Цена: 39лв

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top