Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Гел-концентрат за бръчки около очите Fucoidan
Гел-концентрат за бръчки около очите Fucoidan

Код: 15604

Ясен поглед!

- увеличава плътността и еластичността на кожата на веждите

- омекотява изразените бръчки, пречи образуването на нови

Фукоза

+ экстракт на колаген – «изтрива» бръчките

+ витамин Е – подмладява

+ эфир жожоба – дарява сияние

+ хиалуронат на натрий – овлажнява

Кожата на клепачите е предразположена за ранно образуване на бръчките и се нуждае от постоянна грижа. За да се удължи нейната младост ще помогне гел-концентрат срещу бръчки за околоочен контур Fucoidan от TianDe. Благодарение на богат състав, той е способен да възстанови плътност на нежната кожа на клепачите, премахва дребните бръчки и предотвратява поява на новите.

Фукоза мобилизира стволовите клетки на кожата,  способствайки регенерация на тъканите. В съчетание с другите активни компоненти на гела нейната ефикасност забележително се увеличава.

Экстракт от коллаген широко се използва в козметология, благодарение на неговото свойство да задържа влага в кожата. Това е мощно средство за борба с бръчките. С неговата помощ маже катко и да се съкратят вече съществуващи възрастови промени, така и да се предотврати тяхната поява. Това е животински протеин.

 Витамин Е подпомага задълго да се запази младостта на кожата. Той се бори с бръчките и предотвратява тяхната поява.

Масло от жожоба се отличава от всички други масла. Всъщност, това е даже не е мадло, а сложен етер на восъка, който по своят състав прилича на естествена кожна мазнина. Както и парадоксално да е това, но то подпомага борбата с прекомерна мазност на кожата – тъй като по състав то много прилича на наша собствена „мазнина“, ние може да „излъжем“ кожата и да я накараме да произвежда по-малко от естествена кожна мас, която запушва порите. С възрастта нейното произвеждане намалява, кожата става мъждива и суха, появяват се бръчки. С помоща на жожоба можете да дарите на кожата си втора младост. Това е многофункционално средство, което ще спаси от ранно стареене, овлажни и ще даде мекота.

Хиалуронат на натрий – универсално овлажняващо средство. Поддържа еластичност на кожата, предотвратява поява на бръчки.

Цена: 39лв

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top