Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
СС-крем Fucoidan
СС-крем Fucoidan

Код: 15606

„Умният“ крем, който се настройва на тон на вашата кожа!

„2 в 1“: грижа + тониране

  • маскира зачервявания, разширени пори, пигментация, други несъвършенства
  • изравнява микрорелефа на кожата, подобрява цвета
  • овлажнява и подмладява кожата, благодарение на активните компоненти в състава му
  • нанася се леко, равномерно се разпределя върху кожата без ефекта на маската

Фукоза

+ хиалуронат на натрий – овлажнява

+ витамин Е – подмладява

Безтегловна и сигурна маскировка на несовършенства. Грижа и защита, идеален тон и овлажнено лице. Всичко това стана възможно благодарение на пръв СС-крем Fucoidan от TianDe. Наслаждавайте се на красива кожа и качествена грижа едновремено!

СС-крем – това е истинска магическа пръчка на кометичният свят. Изглежда, че те могът всичко: да изравнят тона на лицето, да скрие несовършенства на кожат, да предпази от слънцето и при това още и да овлажни.

TianDe прекрачи още по далече – сега СС крем не само се грижи и овлажнява, но и активно подмладява кожата благодарение на влизаща в негов състав фукоза.

Няма да Ви се наложи да подбирате оттенък на средството – „умният“ крем от ТианДе идеално ще се настрои на тон на вашата кожа и ще се слее с него, без да образува ефект на маската.

СС- крем Fucoidan добре маскира зачервявания, разширените пори, пигментация и други несовършенства. Кожата изглежда здрава и гладка.

Фукоза, работейки комплексно с хиалуронова киселина и витамин Е, активно подмладява кожата, премахва от лицето дребните бръчки и предотвратява поява на нови.

Цена: 45лв

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top