Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За коса

ПРОДУКТИ
Стайлинг-спрей с алое „Обем и еластичност“
Стайлинг-спрей с алое „Обем и еластичност“

Код: 20144

Стайлинг-спрей с алое от TianDe™: тайна на твоята идеална прическа
Обем и еластичност са под контрол!
- Естествена фиксация на прическата
- Комфортен обем без утежняване на косата
- Формиране на кичури, къдрици
- Анти-статична грижа

«Зелена» грижа за косата!
Спрей «Обем и еластичност» съдържа:
 алое: 
- въстановява структурата на косата 
- придава блясък и гладкост 
- улеснява сресване

- провитамин В5:
- омекотява косата
- предпазва от увреждания
- придава гъвкавост и еластичност

В рецептура на новият спрей за коса от TianDe ние сме включили алое и про-витамин В5, заедно с идеално оформяне ти ще получиш нежна грижа.
Алое – е удивително растение за свойствата, на което може да се разказват легенди. За пръв път относно алое се споменава в ръкописите на древни шумери – върху глинени плочки е записана информация за неговите лечебни свойства. Удивителната жизнеспособност на това растение: то може да живее изобщо без вода около 7 години и при това на него продължават да се появяват отрастъци. Използва се от древни времена в медицина и козметология. Притежава поразително широк спектър от действия – проявява бактерицидна активност, премахва раздразнение, овлажнява, оздравява организъм, стимулира имунитет... 
Полезните свойства можем да изреждаме много дълго. Алое е богат с минерали, витамини, микроелементи и ферменти.това растение съдържа цяла редица аминокиселини, в това число незаменими, а също и биологично активни вещества, моно и поли-захариди, вещества с анестезиращ ефект, етерични масла. Алое непременно ще се хареса на твоята коса! 

Цена: 23,40лв

 

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top