Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

БАД и фиточайове

ПРОДУКТИ
Фиточай «Алтайски Иван-чай»
Фиточай «Алтайски Иван-чай»

Фиточай «Алтайски Иван-чай» Забравеното чудо на природата:народна руска напитка!Код:123924,30пакетчета

Иван-чай – народна руска напитка, която са обичали и оценявали,много преди да се появят зелен и черен чай. Той има ярко изразен незабравим вкус,в който се усещат тръпчивост на юлските билки,сладостта на меда и аромат на краткото, но ярко сибирско лято! Опитай – и този чай със сигурност ще стане твоят фаворит!Иван-чай, събран в екологично чисти райони на Алтай: - наситен с енергия, повишава работоспособност; - придава сила при повишени физически и емоционални натоварвания; - засилва имунитет и защитава организъм; - успокоява, намалява тревожността и напрежението; - освобождава организъм от всичко излишно. Иван-чай е много полезен за жени: той помага да се запази красота,младост и женското здраве.На мъжете тази напитка помага да увеличат сила и енергия,благотворно влияе на мъжкото здраве.

ИЗПОЛЗВАНЕ: Един филтър пакет на фиточая се запарва в една чаша гореща вода,престоява известно време и след това можете да се наслаждавате на прекрасен вкус!

Цена 19.80 лв

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top