Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube
ПРОДУКТИ
Протеинова смес с ванилия
Протеинова смес с ванилия

 Код:195409, 200гр.


 Класически по форма, иновативен по съдържание!Желаете стройност, красота и привлекателност?А още да да подобрите своето здраве, да започнете активен живот?TianDe предлага просто, но ефективно решение! Уникален продукт на рационалното хранене Active Life ще направи твоята мечта за добра фигура и здраве реалност!Протеинов микс с ванилия истински източник на полезни вещества! Такъв коктейл ще ти дари заряд от бодрост, ще повиси физическа и умствена активност, ще задоволи глада. Резултат: теглото е в норма, здравето е на плюс, живот – дълъг и щастлив! Ти няма да се чувстваш уморен и нервен, взамяна ще дойдът бодрост, енергичност и работоспособност!Коктейл не съдържа соя, глутен, консерванти и оцветители!Продукти Active Life от TianDe – са: - ексклузивни*, специално разработени рецепти; - 100%-на натуральност – в состава са изключително натурални компоненти; - иновативност* – при производство се използват уникални ингредиенти, а също и нови технологии, запазващи в продуктите цялата тяхна природна полза.Направи избор в полза на красота и здраве! * В ассортимента на TianDe.

ИЗПОЛЗВАНЕ: 2 супени лъжици от сухият продукт (20гр) сипете в чаша вода, мляко или кефир (200мл) стайна температура, щателно разбъркайте.Коктейлът е готов за употреба. 

Цена 64.40 лв.

 

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top