Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

БАД и фиточайове

ПРОДУКТИ
Китайски кафени зърна
Китайски кафени зърна

Код:120106

Биологически активна добавка към храната 100%  Плодове от александрийска касия (китайски кафяви бобени зърна)

Действие: Нормализира работата на червата, прочиства кръвта, подобрява общото самочувствие, повишава работоспособността, подобрява имунитета, намалява теглото, подобрява цвета на кожата, подобрява зрението, стабилизира работата на сърдечно-съдовата система, нормализира кръвното, подобрява състоянието на кожата и косата. Косата става блестяща, еластична, пищна. Нормализира се изхвърлянето на съдържанието от червата, което подобрява абсорбцията на холестирина и по такъв начин се намалява съдържанието на холестерол в кръвта.

Форма на опаковка:

20 пакетчета по 10 г в опаковка от полимерен материал.

 

Препоръки за приемане:

½ чаена лъжичка плодове (2 г) се заливат с 1 чаша (200 мл) вряла вода и престоява 15 минути (по-добре в термос). Приема се от възрастните по 1 чаша 2 пъти дневно по време на хранене.

Продължителност на приема – 2 седмици.

 

Противопоказания:

Склонност към разхлабени изпражнения, индивидуална непоносимост към компонентите на биологически активната добавка, бременност, кърмене.

 

Преди приемането се консултирайте с лекар.

 

Цена:1,70лв.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top