Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube
ПРОДУКТИ
Килерче за подправки
Килерче за подправки "Солен регулатор"

Код:195406

Солта е най-двусмислената хранителна добавка, която играе огромна роля в живота на хората. Натрия (съдържанието на който в солта е 40%) е включен във всички телесни течности и е необходим за регулиране киселинно-базовия и воден баланс, предава нервни импулси и мускулни контракции. Излишъкът от сол, както и липсата на такава, има сериозни последици. Ограничаването на консумацията на сол до нормално количество - 5 грама на ден - ще помогнете на организма за нормалното функциониране.

Използването й ще обогати тялото ви с необходимите микроелементи и минерали (около 80 от тях), които не са се разпаднали по време на производствения процес на продукта, тъй като морската сол практически не е подложена на химическо третиране.

Състав: морска сол, риган, градински чай, чесън, джинджифил, кардамон, мащерка, черен пипер, кориандър, канела, карамфил.

Богатият вкус на билките лесно компенсира намаляването на обичайното количество сол в храната. Поставете желаното количество малко след края на готвенето или върху необработена термично храна.

Цена:15,40лв.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top