Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Тонално коригиращо средство - Кушон
Тонално коригиращо средство - Кушон

 

Код: 80909

   Сияйната кожа е резултат от кремове, коректори, фон дьо тени, които ни струват купища пари и не винаги са достатъчно ефективни. За да изберем правилните продукти за нас, трябва да се сблъскаме с доста, които не успяват напълно да ни задоволят. Но нужно ли е да тормозим кожата си с всичко това? Няма ли да е по-лесно да имаме основа, фон дьо тен и коректор в едно? На пазара вече има продукт достатъчно добър, за да изпълни изискванията на всяка жена. DD тоналният коректор – кушон с един размах дава на кожата ни всичко необходимо й за деня.

 

Действия и резултати от Кушон:

- Овлажнява кожата през целия ден;

- Надеждно предпазва от въздействието на UF и UVA-лъчите;

- Прикрива кожните несъвършенства и фини бръчки;

- Пасва перфектно на цвета на кожата и се адаптира към него;

 

Активни съставки:

- Активен хидрокомплекс;

- Натриев хиалуронат;

- Бетаин;

 

Начин на употреба:

   Нанася се върху чисто и овлажнено лице. Със спонажа (възглавничката, напоена с леко тонално средство) нансяме с плавни, леки, потупващи движения върху кожата. В избора за безупречна визия тоналният коректор – кушон е най-добрият избор за всяка жена.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top