Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Хидрогел очни пластири  „Органични водорасли“
Хидрогел очни пластири „Органични водорасли“

 

Код: 50115

   Един от сериозните проблеми на всяка жена са торбичките под очите и нежеланите подпухвания. Те съдават уморен вид и добавят дори няколко години отгоре. Статистика сочи, че 80% от жените след 25-годишна възраст неодобряват външния си вид, след като са станали от сън. Решението на този проблем обаче вече съществува - новите очни пластири с органични водорасли. Тези пластири имат ефекта да преобразят външния вид само за няколко минути и да стегнат тънката кожа около очите.

 

Резултати и действия:

- връщат свежия вид на кожата само за няколко минути, като намаляват подуването под очите;

- очертават контура на долните клепачи, овлажняват и стягат кожата;

- съживяват сухата кожа и се борят с уморения вид на лицето;

- изглаждат мимическите бръчки;

 

Активни съставки:

- полизахариди на ирландски червени водорасли – с времето са придобили наименованието естествен растителен „силикон“, който предпазва кожата от дехидратация и отрицателните ефекти от околната среда, които й носи;

- хидролизиран колаген;

- аминокиселини от царевичен глутен;

- алантоин – разкрасява и подмладява;

 

Начин на употреба:

   Използват се непосредствено след отваряне на опаковката. Поставят се на кожата под очите, държат се за около 15-20 минути.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top