Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Фреш-маска за лице с алое
Фреш-маска за лице с алое

КОД: 50118

 

Освежаваща маска за лице с алое –

глътка свежест за кожата

 

- Успокоява кожата, подобрява нейната текстура.

- Насища с животворна влага

- Изглажда бръчките

Сокът от листата на алое вера - дар от природата за вашата кожа! Никое растение няма такива свойства. По броя на активните биологични вещества, които се съдържат в него (приблизително 250), той няма равни между представителите на флората!

 

Полезни свойства на алое са известни преди няколко хиляди години - различни части на растението са били успешно използвани от египетски свещеници и древни лекари. Съвременната наука потвърждава своите лечебни свойства, алое вера се използва широко в съвременната медицина и козметология.

Полизахаридите, съдържащи се в пулпа, предимно ацеменан, имат интересно свойство: клинично е доказано, че те са способни да активират производството на имунни клетки на тялото, макрофаги, които играят ключова роля в възстановяването на увредените тъкани. Тази способност на ацеманан се използва при лечение на кожни заболявания.

 

Фреш-маска за лице с алое ще ви позволи да оцените пълните ползи от това растение. Инструментът ще спомогне за поддържането на естествения баланс на влагата на кожата, ще подобри неговата текстура, ще изглади фините бръчки и ще даде еластичност.

 

Маската осигурява огромна грижа дори за най-сухата, уморена и раздразнена кожа, съживявайки нейната еластичност и връщайки здрав вид.

Какво е в състава?

Сок от листа на алое вера – ефективно овлажнява, успокоява и лекува кожата.

Бетаин - задържа влагата в кожата, омекотява и изглажда.

Екстракт от Портулак - отпуска мускулите на лицето, стимулира клетъчната регенерация.

Екстракт от краставица - освежава, изглажда кожата.

Натриев хиалуронат - ефективно овлажнява и изглажда фините линии.

В състава на фреш-маската включва сок от листата на алое вера. Сокът от това растение е ефективно средство, което премахва възпалителните процеси в кожата. Помага за борба с ранните бръчки и пигментни петна. Сокът интензивно овлажнява и успокоява кожата.

 

Екстракт от краставица освежава и изравнява тена на кожата, бори се с лунички и пигментни петна, овлажнява и спомага за премахване на фини бръчки.

Екстрактът от Портулак отпуска мимическите мускули, неутрализира техните „прекомерни” съкращения, стимулира процесите на регенерация на клетките.

Натриевият хиалуронат интензивно овлажнява кожата, подобрява тургора и я прави по-гладка. Изглажда фините бръчки, подобрява мекотата и еластичността на кожата.

Бетаинът е аминокиселина, получена от сок от цвекло. Той има способността да поддържа електролитен баланс в клетките на кожата, като запазва молекулите на водата в тях и не им позволява да изтичат през клетъчните мембрани. Освен това бетаинът омекотява и изглажда кожата.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top