Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За коса

ПРОДУКТИ
Балсам за коса с био-ламиниращ ефект In Тop, 200 мл
Балсам за коса с био-ламиниращ ефект In Тop, 200 мл

Балсам за коса с био-ламиниращ ефект In Тop, 200 мл 

Код: 25507

След измиване не харесваш косата си? Тя е без обем, „хвърчаща“, не се подава на прическа?
Балсамът за коса „Био-ламиниране“ от серия In Тop ще промени това. В неговият състав влизат био компоненти, които създават ефект, който в последните години е популярен във фризьорските салони – а именно ламиниране.

Активни съставки:

Комплекс STEPANQUAT – подсигурява лесно разресване без значение дали косата е права или къдрава. Премахва статичното електричество.

Аминокиселини от царевица – от нея се извлича метионин, лизин, треонин. Метионинът съдържа сяра – необходим компонент на кератина. Това е аминокиселина, която не се синтезира от тялото и се набавя от добавки или храна. Лизинът е строителен елемент на колагена.

Множество проучвания доказват, че лизинът спира косопада с андрогенна алопеция. Треонинът осигурява подхранване на косата и има антистатични свойства. Балсамът ще е подходящ за теб ако:

  • косата е увредена след фризьорски процедури;
  • суха;
  • тънка и „хвърчаща“;
  • заплита се и се къса лесно;
  • стои сплескана.

Начин на използване: Нанесете на чиста и мокра коса по дължината. След 3-5 минути измийте. За най-добър ефект използвайте с шампоанът от същата сетрия.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top