Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Подмладяваща енергийна емулсия, 45ml
Подмладяваща енергийна емулсия, 45ml

Код : 12805        

Oписание: Еластична, нежна, свежа и млада кожа - резултат от иновативната формула против стареене на енергийната емулсия. Намалява напрежението, освежава и изглажда кожата. Предпазва я от вредните въздействия на околната среда. Възвръща тонуса и енергията на кожата. Благодарение на уникалната си формула емулсията прониква дълбоко в слоевете на кожата, ефективно разпределяйки активните вещества в епидермиса.                                                              

Активни съставки:                                                                             

• Лотос – екстракта от бял лотос от планинските райони на Тян Шан, не само удължава жизнения цикъл на клетките, но също така на молекулярно ниво допринася за почти пълното възстановяване на жизнеспособността им.                                      

• Водорасли – стимулират синтеза на колаген. Това е много необходимо за всяка съединителна тъкан, за да е здрава, от които зависи твърдостта и еластичността на кожата.

• Хиалуроновата киселина - увеличава устойчивостта на тъканите към появата на бръчки.                                                          

• Масло от шеа – активизира клетъчния метаболизъм.                                

• Масло от жожоба - доставя в клетките на кожата витамин Е, като предотвратява стареенето им.                        

Приложение:Нанасяйте сутрин и/или вечер на добре почистена кожа на лицето и шията като основа под крем. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с активния крем от серията 203040. Препоръчва се за ползване от 35 годишна възраст.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top