Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За коса

ПРОДУКТИ
Флуид за коса с арганово масло
Флуид за коса с арганово масло

КОД:20140/01

Забравете за изтощената, хвърчаща и цъфтяща коса! Представяме ви изключителна смесица от глезещи косата съставки, която защитава, възстановява и преобразява. 

Флуидът за коса с арганово масло е разработен специално за "изморени" и слаби коси, които спешно се нуждаят от рестарт, защита и моделиране. Подхранва в дълбочина, връща живота и силата в косъма от корена до върха. 

Продуктът поддържа водния баланс в косъма, защитава от UV лъчите, свободните радикали и статичното електричество. Прави косата силна и блестяща благодарение на изключително ценното арганово масло. 

Справя се безпроблемно с цъфтящите краища и накъсването. Формулата на флуида е лека и не утежнява косъма. Подходящ за всеки тип коса, особено за изтощена и силно увредена. 

Активни съставки:

Аргановото масло се добива по древна технология, чрез специални каменни мелници. За получаването на 1 литър арганово масло са необходими около 80 кг ядки. Това е причината да е познато като „течното злато на Мароко“. Изключително полезно и за косата, тъй като я заздравява и подобрява еластичността на косъма. Подхранва скалпа, придава обем и предотвратява накъсването. 

Лененото масло е богат източник на есенциални мастни киселини. Помага за по-бързото възстановяване и растеж на косата. 

Силиконовите полимери притежават антистатични свойства, които правят косата "послушна" и бляскава. Пази косъма от загуба на влага и външни влияния.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top