Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

Декоративна козметика

ПРОДУКТИ
Спирала Galaxy Volume 5D
Спирала Galaxy Volume 5D

КОД: 80129

 

Подчертайте погледа и го превърнете в най-силното си оръжие за съблазняване! Придайте на миглите си невероятна дължина, главозамайваща извивка и наситен цвят само с един продукт - революционната спирала Galaxy Volume 5D!

Спиралата с 5D ефект удължава всяка една мигличка и създава супер обем без тежест. Дори да поставите два слоя, то това по никакъв начин няма да се отрази на красотата и чувствения ви вид. Продуктът се грижи вашите мигли да бъдат подхранени, меки и да запазят извивката си часове наред. Благодарение на стабилната си формула, няма никаква опасност спиралата ви да пада и да се размазва през деня. 

Четката с еластични власинки безпроблемно отделя и повдига миглите и погледът ви мигновена става достоен за разходка по червения килим в Холивуд!

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top