Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Концентрат за красота „CHARM Collection“, 50 гр.
Концентрат за красота „CHARM Collection“, 50 гр.

КОД: 15802

 

Какви проблеми с кожата се отнасят за жените след 45-годишна възраст? Разбира се бръчки. Бръчки по лицето, които могат да се появят дори на 25-годишна възраст, например поради характеристиките на усмивката и възрастовите бръчки, за които времето трябва да се „благодари”. За разлика от лицето, те се развиват независимо от работата на лицевите мускули.

Друг проблем, пред който са изправени по-голямата част от жените след 45-годишна възраст, е, че лицевата овална форма губи дефиниция и „тече“. Тъканите на лицето падат под влияние на гравитационната сила.

Благодарение на иновативния състав, кремът за концентрирана красота ще помогне да се намали дълбочината и броят на бръчките, да се върне предишното определение на лицевите линии и да се възстанови еластичността на кожата.

Редовната употреба на продукта ще даде отлични резултати: проблемните области на челото и около устните се трансформират, контурът на брадичката става по-отчетлив. Кожата вече не изглежда отпусната, нейният тон е забележимо подобрен. Лицето изглежда по-младо. Излъчваш свежест и красота!

Начин на приложение:

Нанесете малко количество крем върху предварително почистената кожа на лицето и шията с чисти кръгови движения, като избягвате областта около очите.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top