Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Крем-серум за клепачи против бръчки „CHARM Collection“, 30 гр.
Крем-серум за клепачи против бръчки „CHARM Collection“, 30 гр.

КОД: 15801

 

След 45-годишна възраст, настъпват не само вътрешни промени в тялото на жената, а и външни. Кожата губи своята еластичност, метаболизмът в нея намалява, а подхранването се влошава. Подкожната мазнина изтънява, еластичността на кожата намалява и става отпусната и провиснала. Функционирането на изпотяване и мастните жлези отслабва. На тази възраст е време сериозно да прегледате ежедневните си грижи! Премиум серията Charm Collection от TianDe е предназначена специално за жени с елегантна възраст. Внимателно подбраните компоненти ще помогнат на кожата да запомни младостта си!

Бръчките около очите са първото предателство на женската възраст. Те могат да се появят при някои хора вече след 25-годишна възраст, някои след 35-годишна възраст и други дори след 40-годишна възраст.

Кремът-серумът се бори със стареенето на кожата около очите на всички фронтове! Той подобрява тургора и еластичността на кожата на очите, подобрява интензивността на бръчките и е отличен овлажнител. С него можете да забравите за такава неприятност, като воднянка. Насладете се на свежия, млад вид!

Начин на приложение:

Леко почистете кожата около очите сутрин и вечер. Не масажирайте.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top