Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Ламинарна маска за лице с морски таралеж
Ламинарна маска за лице с морски таралеж

КОД: 56003

100% натурален продукт!

 

Какво е в състава?

Ламинария – - забавя процеса на стареене, подхранва, стимулира защитните функции на кожата.

Морски таралеж на прах (заедно с хайвер) - уникален против стареене компонент. Съдържа витамини А, D, Е, В1, В2, В12, К, РР, протеини, липиди, 17 аминокиселини и други ценни вещества.

 

Как работи?
- Повдигане
- Регенерация
- Мощност

Вече сте запознати с маската от водорасли и вероятно сте успели да оцените свойствата на този екзотичен шедьовър. В рамките на няколко дни продуктът се превърна в истински хит от продуктите.

Важно е, че това е 100% натурален продукт, състоящ се от прах от водорасли и морски таралеж с хайвер. Натрошеният прах от морски таралежи и водорасли от водорасли ще спомогне за възстановяване на свежестта и блясъка на младостта, овлажнява и подхранва кожата, спомага за дълбоката регенерация на кожата.

Ефектът от използването на ламинария на лице с морски таралеж вече е оценен от много клиенти и партньори на корпорацията! Вижте сами!

 

Резултатът е забележим след първото приложение. Кожата изглежда по-тонизирана, фините бръчки са изгладени, големите стават по-слабо изразени.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top