Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

За лице

ПРОДУКТИ
Нощни Маски
Нощни Маски

ПриложениеМаската се нанася най-малко 30 мин преди лягане. Нанесете маската равномерно, на почистената кожа на лицето и шията, като избягвате контакт с очите. След 20 мин, след като кожата е поела всички хранителни вещества, избършете остатъците с влажна кърпа. Това е необходимо за по-добър влагообмен между кожата и външната среда и се използва при прилагането на всички нощни кремове и маски.Препоръчително е да използвате маска през нощта в продължение на 10 дни, а след това 2 - 3 пъти седмично.

 

Крем-маска Зелен чай, 1бр.

Код : 50101

Oписание:Маската предлага отлична антиоксидантна защита. Тя стимулира клетъчния метаболизъм, изглажда бръчките, активно премахва токсините от кожата, тонизира, намалява възпалението и подмладява. Нормализира РН-баланса, овлажнява, подхранва и насища кожата с енергия.

 

Крем-маска Грозде, 1бр.

Код : 50104.

Oписание: Маска за еластична кожа. Благодарение на антиоксидантните си свойства гроздовата маска забавя процеса на стареене, успокоява и подмладява кожата, подобрява еластичността и стегнатостта и, видимо намалява бръчките, облекчава стреса и активно тонизира.

Състав: Пречистена вода, екстракт от грозде, плодове киселина, алантоин, еластин, хиалуронова киселина, диметикон, стеарилов алкохол, ланолин, натриев лактат, витамини Е и С,

 

Крем-маска Мушмула, 1бр

Код : 50104.

Oписание:Екстракта от мушмула укрепва колагеновите влакна. Подхранва кожата с витамини, минерали и аминокиселини, подобрява тена. Има тонизиращо и стягащо действие, подобрява еластичността на кожата и дълбоко я хидратира. Екстракт от мушмула: Богат е на пектин, съдържа танини, киселини, имат антивирусни свойства, витамин С, летливи. Той е мощен инструмент за борба с вирусите и инфекциите в народната медицина, и за които класическата медицина трудно успява да намери лек.

Накратко свойствата на екстракта са следните:                                                                                                         

- укрепва кожата;                                                                                          

- дава тонус;                                                                                              

- увеличава еластичността на кожата;                                                     

- изчиства токсините;                                                                                  

- подобрява състоянието на проблемната кожа.

 

Цена за всяка маска:5,60лв.

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top