Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube
БИЗНЕС
Какво означава "студен" контакт?
08.04.2013
Какво означава "студен" контакт?

Да правят предложения за бизнес могат не само познати или препоръчани хора, но също така и тези, които са ви напълно непознати. Това се нарича работа със "студени контакти". Това е висш пилотаж и вие ще го научите. А за начало, ето няколко правила за "студените контакти".

Правилото на трите метра. "Ако във вашето обкръжение на разстояние от 3 метра се намират позитивно мислещи хора, тогава трябва да се запознаете с тях." Това ще ви даде възможност да достигнете до все по-разширяващ се пазар. Когато научите правилото на трите метра, ще бъдете в състояние да разширите своя пазар директно, без да използвате вериги от хора, които се свързват с други хора.

Когато се озовете близко до "студените контакти", премахнете своя страх. Оставете го в дома си. Въоръжете се с кураж! Това е като игра.

Започвате да играете, упражнявате се, опитвате да направите нещо сами, потърсете интересни хора – направете всичко, което може да ви донесе успех! Важно е да се настроите на правилната честота и да спрете да се страхувате от хората.

Преди да се срещнем с непознати, нека да се вгледаме в себе си. Как изглеждате, с какво сте облечени, какво имате около очите? Ако един човек вдъхва доверие и пари, ако пламтят искри в очите му, и върху устните на усмивката му, която да може да предложи лесни и достъпни неща на другите, тогава шансовете на този човек ще бъдат много по-високи и надеждни!

Целта на "студените контакти" – ВЗЕМЕТЕ ТЕЛЕФОНА НА ЧОВЕКА, за да можете после да го поканите на среща. Но в никакъв случай не правете презентация на улицата. Започнете разговора, като разкажете за вашия бизнес по време на уличната среща.

Много е важно да отработите своите техники за създаване на студени контакти с вашия спонсор или в домашна обстановка.

Коментари
Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top