Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube
БИЗНЕС
Защо са важни препоръките?
08.04.2013
Защо са важни препоръките?

Има две основни причини, поради които препоръките са необходими.

Първата причина е необходимостта непрекъснато да разширявате и уголемявате  своя списък с имена. Ако вие имате списък, в който сте записали 100-200 имена, моля не си правете илюзии, че всеки човек, на когото ще разкажете за нашия бизнес, ще се присъедини. Според статистиката, около 80% от хората, с които ще се срещнете ще ви кажат, че не се интересуват от вашето предложение. 20% (или един на всеки пет) ще ви изслушат с интерес. Много добре би било, ако успеете да заинтересувате половината от тези хора, които евентуално да регистрирате като консултанти на компанията.

Сега разбирате защо всеки списък трябва непрекъснато да се допълва? Разбира се, има хора, които не дават препоръки по различни причини. Но е важно да се знае, че понякога ще срещнете такива, които ще ви дадат 10 препоръки, а други – няма да ви дадат нито една. Нашата цел е да получаваме средно по две препоръки от всеки човек, с който се срещнем лице в лице. Така, чрез провеждането на две срещи на ден, вашият списък ще се увеличава два пъти с всеки изминал ден.

Нека да ви разкажем и за втората причина, поради която трябва постоянно да събирате препоръки. Ако си представим структурата на обществото под формата на социални класи с различна обезпеченост на хората в тях, тогава знаем, че вътре ще има хора от различни социални класи, до които ние можем да достигнем.

10% - това е напълно постижимият процент за нашия пазар. 10% от населението на вашия град или населено място. И ние трябва да имаме интерес да достигнем и запазим този процент!

Огромното мнозинство от хората идват да практикуват нашия бизнес с надеждата да спечелят, това което им принадлежи! Може да са от средната социална класа или дори бедни. Всеки от нас принадлежи към някой от слоевете на обществото. Създавайки списък, ние можем да отличим хората от нашия социален слой (поне до известна степен). Но във всяко едно общество има и други социални слоеве (класи). И вашата задача:

• Да увеличите броя на социалните слоеве или класи, в които можете да проникнете;

• Да търсите ефективни хора;

• Да се стремите да спечелите добър дял от пазара.

Точно по тази причина препоръките на други хора са толкова важни, защото могат да ви помогнат да направите тези неща - реалност.

Коментари
Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top