Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube
БИЗНЕС
Как да работим със списъка?
08.04.2013
Как да работим със списъка?

След като сте създали своя списък, можете да го разделите на три части:

Хората, които ще реагират положително на вашата информация – отбележете с "+".

Хората, чието мнение е вероятно да бъде отрицателно – ще отбележим с "-".

Тези, в чието мнение не сте напълно сигурни (обикновено приятели на приятели и тези, с които не сме говорили на четири очи – отбелязваме с "0".

Добре е да започнете с последната група. В случай, че се чувствате по-уверени и имате повече енергия, възможно е да започнете и с групата "-", и когато преминете тази група, ще разберете, че всичко останало ще изглежда много просто и лесно. Често, хората започват от първата група, но това не винаги е оправдано. Обикновено в групата "+" са включени нашите роднини и близки приятели.

Именно на тяхната подкрепа разчитат повечето от нас. Но, уви, те не винаги споделят нашия ентусиазъм. Когато се сблъскат с липса на разбиране и убеждение, ние ще трябва да подложим себе си на изпитание, при което близките може да не ни помогнат и дори да променят нашата решителност и предприемчивост. Не бързайте да споделяте радостта със семейството си – всяко нещо с времето си. Свършете си работата и ще стигнете до целта си. Ще се промените и вие, а след това и цялото ви обкръжение ще бъде принудено да се промени.

След като вече сте си съставили списък, вашата задача е да поканите тези хора на среща със спонсора. Препоръчително е да го направите по телефона.

Коментари
Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top