Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube
БИЗНЕС
Мрежовият маркетинг - не работи с торби
08.04.2013
Мрежовият маркетинг - не работи с торби

Идеята на нашия бизнес - индивидуално обслужване и въведение на клиентите. На практика, това означава избор на средства, подходящи по цветови гами, ефекти на действие и структура на клиенти, както и т. нар. сезонно препрограмиране, пренасочване на клиента към друга козметика, по-подходяща за това време на годината.

Говорейки за консултанти, работата дава възможност на всеки да стане предприемач и не позволява да има пречки това да стане реалност.

Преди да се присъединим към мрежовия маркетинг, може да сме имали и друг успешен бизнес, но безспорно в МЛМ индустрията се наблюдава глобална перспектива, което всъщност толкова ни привлича. Да усетите това е много важно! Може дълго да си говорим за възможности, но най-добре е всеки сам да опита и да се увери лично за себе си.

При доброто развитие на нашия бизнес, се вижда голяма нужда от съществуването на треньори и учители. Обучението на хората – това е ключов момент от работата ни. Професионално подготвени хора - това е съвсем друго ниво, което предоставя неограничени възможности. Всеки, който се стреми към успех, може да достигне до върха в бизнеса.

В нашия бизнес, кадрите решават всичко и затова, за да развиете успешен екип, трябва да инвестирате много усилия и внимание. Разбира се, при толкова близък контакт с хората не можете да сте лицемерни и да ги мамите. Лицемерието и фалша незабавно отблъскват новите хора в бизнеса.

Друго предимство на мрежовия маркетинг - без значение е кога ще започнеш. Дори сега, след изтичането на няколко години от влизането ни в компанията, ние все още виждаме хора с огромен потенциал и неограничени възможности.

В маркетинга често идват хора, които имат различна, много по-мащабна визия за нещата. Те изграждат своя бизнес по различен начин – понякога имат невероятни и много успешни идеи.

В мрежовия маркетинг, има едно правило: в началото работете за бизнеса, а след това той започва да работи за вас. Това е все едно да храниш име, за да може после то да те храни. Днес, нашата структура става с всеки ден по-голяма, но ние продължаваме да я развиваме, особено след като има толкова много интересни хора, нова литература и най-важното - възможност и перспектива! Сега, повече от всякога, ние искаме да бъдем на няколко места по едно и също време, за да направим повече и повече с всеки изминал ден. Въпреки това, работата ни позволява да организираме добре времето си, в зависимост от нашите нужди, така че хора и с по три деца, винаги могат да намерят достатъчно време за всичко, което е необходимо.

Необходимите черти на всеки МЛМ предприемач са - амбицията, мащаба на мислене, визията, желанието за учене, както и не на последно място – упоритата работа.

Най-важният фактор - мотивацията, отговорът на въпроса "Защо?". Някои се опитват да осигурят бъдещето на децата си, други искат да постигнат определен стандарт на живот, трети искат успех и признание. За този бизнес е характерно, че усилията не са напразни и печелят тези, които имат по-големи заслуги.

Амбицията и способността да гледаме към неограничените възможности ни дава сила, която ни помага да вървим напред. Въпреки това, новодошлите предприемачи, които правят своите първи стъпки в бизнеса, трябва да са готови постоянно да се учат и да практикуват новите си умения, за да започнат да се радват на успехи. Въпреки тези хубави думи, бизнесът, дори и най-големия, започва с тесен кръг приятели, с нашите близки, училището, приятелите и познатите, с които ни е приятно и лесно. Постепенно се изгражда кръг от нови клиенти и придобити умения. Този успех е невъзможен без постоянна, усърдна и трудолюбива работа, особено ако комуникацията с клиентите ни доставя радост.

Мрежовият маркетинг - не работи с торби! В днешно време е много важно да сме в състояние да преценим човека, който ще работи с нас, плановете му и най-важното е да съумеем да използваме на 100% неговия потенциал.

В заключение бихме искали да пожелаем УСПЕХ на всички наши сътрудници - професионални и честни консултанти, които знаят как да определят от какво имат нужда клиентите. А на хората, които работят с нас, искаме да пожелаем да бъдат здрави и красиви, защото те предлагат продукти за красота и здраве. Бъдете благополучни, защото нашата дейност ви позволява да печелите достатъчно пари и да обезпечите своето собствено бъдеще и това на вашето семейство.

Коментари
Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top