Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube
БИЗНЕС
Нели Бангиева- Директор
16.09.2015
Нели Бангиева- Директор

Казвам се Нели Бангиева и съм на 43 години. Живея в малко село в полите на Стара Планина. Майка съм на 2 деца. Преди три  години Жани Станкова – моя приятелка и ментор, ме запозна с ТианДе и от тогава живота ми се промени коренно. Бях в 5 нови държави, карам нова кола, запознах се с много интересни хора из цяла България. В ТианДе видях възможности , които реших да използвам и да предам на други хора. Възможности за финансова свобода,за международен бизнес,  за сбъдване на най-невероятните си мечти, за здравословен начин на живот , за подобряване качеството на живот на много други хора. И така всеки мой ден е едно пътешествие в страната на Небесното съвършенство – Тианде. Ако и вие искате да промените своя живот към по-добро направете първата крачка и тръгнете с мен!

Коментари
Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top