Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

Какво се случва в света на TianDe?

НОВИНИ
Съвети за перфектното селфи на морето
03.08.2017
Съвети за перфектното селфи на морето
За да заснемем нашите моменти, най-модерният начин, който всички ние използваме е „селфито“. Какво по-хубаво и лесно да правим перфектните си летни снимки без да позираме неловко пред някого? Сами ние определяме точно кой момент искаме да уловим и не зависим от приятелите си. Разбира се, за да направим най-хубавото селфи, трябва да спазим някои съвети, които ние от TianDe ще Ви дадем, за да отидете на плажа и да качите новата си готина снимка в Instagram или Facebook.
 

1. Бъдете естествени

 
Какво по-хубаво от това да сте на плажа без грим, вятърът да вее косите Ви, а Вие просто да се усмихнете? Не забравяйте, че естественото отново е на мода. Нацупените джуки вече отшумяха. Избягвайте клишираните пози, бъдете естествени и ще привлечете много повече внимание. Опитайте! Бъдете оригинални! Все пак опитайте се и да не пресилвате усмивката си, това се забелязва лесно. Помислете си за нещо наистина хубаво или забавно и със сигурност ще изглеждате перфектно на снимката.
 

2. Важен е ъгълът

 
Най- често хората, когато правят селфи гледат в камерата, но пък не винаги излизат добре. Пробвайте от няколко ъгъла, не се страхувайте да експериментирате. Морето е изцяло на Ваше разположение. Избягвайте снимките отдолу, сигурни сме, че сте забелязали двойните брадички, които се получават. Нужно е да пробвате няколко снимки и да изберете тази част от лицето, която е по-фотогенична. Снимките отгоре също не са добра идея, понякога главата изглежда огромна в сравнение с тялото Ви. Най- добре е, когато камерата е леко повдигната, а Вашите ръце не са толкова изпънати напред, а и  да не пропуснем пръстите.
 

3. Красив фон

 
Не забравяйте детайлите по снимката! Хората често оглеждат и мястото, на което се намирате освен красивата Ви широка усмивка. Изберете най-подходящото място за фон и най-важното  - гледайте да го хванете на снимката, като повдигнете леко телефона над главата си. Всички обичаме морето и идеята то да бъде наш фон е перфектна, а и нека малко Ви завидят тези, които все още не са отишли да видят морето. Докато се разхождате винаги може да намерите красиво или интересно местенце и да щракнете едно селфи и там. Избягвайте хората, които се виждат зад вас – често вниманието ни се насочва към забавните физиономии, които сте успели да уловите. 
 

4. Подходяща светлина

 
 Най-добрите снимки стават до прозорците, защото лицето Ви изглежда свежо, когато контрастите са високи. Избягвайте да заставете пред светлината. Не забравяйте да спрете светкавицата през деня, няма никаква полза от нея. Напротив ще развали естествената светлина на снимката Ви. Изберете идеалната светлина, така че и косата Ви да засияе. За целта може да се възползвате от естествената светлина на плажа.
 

5. Идеалната поза

 
Идеална поза няма! Застанете, както Ви е комфортно и ще се получи. Наклонете главата си леко в страни, за да подчертаете лицето си. Забавните снимки понякога се получават много по-добре от нормалните. 
 
Ето кои са нашите предложения за интересни селфита:
 
След като ние от Тианде Ви дадохме няколко съвета, време е за селфи!
 
Групово селфи - Вземете селфи стика, застанете във водата с компанията си и изпробвайте разнообразни пози. Поиграйте с вълните! А защо не и под водата? 
 
Снимка тип: „Изяж ме“ или „Помощ“- Застанете пред камерата с отворена уста, отзад да застане Ваш приятел в далечината.
 
Легнете на брега, но бъдете във водата. Вземете селфи стика и когато мине лека вълна, която да Ви обгради, щракнете!
 
Селфи във въздуха - Най-новата мания е да летите над морето и да си щракнете селфи, разбира се, ако не Ви е страх да опитате! 
 
Селфи под лунната светлина – Използвайте и светкавица, но хванете лунната пътека във водата. Така може да се получи страхотно селфи вечерта. 
 
Ако използвате малко въображението си ще бъдете много оригинални в селфитата си! Възползвайте се от слънцето, вълните, компанията и перфектната морска атмосфера! Не забравяйте, че селфито е изкуство - бъдете различни и не се страхувайте да експериментирате! Използвайте нашите съвети за перфекното селфи, но и не пропускайте да се предпазвате от UV лъчите, докато се забавлявате.
Ние от TianDe Ви предлагаме един сигурен начин да забравите за този проблем с водоустойчиво слънцезащитно мляко TianDe с SPF 30. Навън е горещо, слънцето Ви изкушава, време е за селфи!
Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top