Телефон за поръчки 0892 226 206. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

Какво се случва в света на TianDe?

НОВИНИ
6 идеи как да възстановите косата си след лятото
01.09.2017
6 идеи как да възстановите косата си след лятото
Лятото е един любим за всички сезон, но доста вреден, когато става въпрос за нашата коса. Силното слънце прави косата изтощена, накъсана и без блясък, за който сте полагали дълго грижи. Изтощената коса не изглежда добре, затова ние от TianDe Ви предлагаме да видите кои са нашите 6 идеи да се справите с този проблем и косата Ви да бъде отново жива.

1. Измиване на косата

Знаете, че миенето на косата всеки ден, я изтощава още повече и ѝ вреди. Затова е най-добре да я миете 2-3 пъти в седмицата, като използвате по-леки шампоани. Когато миете косата си, наблегнете на скалпа повече. Масажирайки с пръстите си скалпа, Вие засилвате кръвообращението. Ако си мислите, че изплакването със студена вода след шампоана, прави косата Ви бляскава, това далеч не е така. Единственото, което постигате е да се освежите и събудите, но този метод не е благоприятен за Вашия косъм.

2. Отстраняване на сухи краища

За да освежите косата си, подстригвайте често сухите краища, защото те спират растежа и възстановяването на косата. Запомнете, че цъфналите краища не могат да се възстановят. Единственият начин е като ги отстраните. Тези връхчета стават по-незабележими с подходящ продукт, който съдържа пчелен восък. Но и това само временно може да помогне. А есента може да бъде подходящо време и за смяна на прическата! Не се страхувайте да експериментирате!

3. Подхранване на косата

Използвайте подходящи продукти или маски за коса, с които да възстановите косата си отново. Ние от ТианДе Ви предлагаме един от нашите продукти, с които косата Ви отново да бъде жива и бляскава. Опитайте Флуид с арганово масло - осигурява висока подхранваща ценност и комплексно въздействие на флуида върху косата. Основна активна съставка на флуида за коса на ТианДе е арганово масло. То е най-скъпото и ценно масло в света. Стойността му е съпоставима със стойността на черен хайвер от белуга и трюфели. Арганово масло съдържа в 2,5 – 3 пъти повече, отколкото зехтин, витамин Е. Благодарение на уникалните свойства на този продукт дори най – изтощената коса получава необходими вещества за максимално възстановяване!
 
Ние гарантираме:
Преобразяващо подхранване
Възстановяване
Защита
Без утежнение
Без миризми

4. Хранителен режим

Наблегнете на плодове, риба и зеленчуци. Хранителният режим е важен за здравия скалп, за да може да расте отново красива и здрава коса. За да се радвате на здрава и лъскава коса е изключително важно да си набавяте достатъчно количество цинк, витамин В и желязо. Ако косата Ви започне да капе това означава, че организма Ви се нуждае от желязо. Мазнината в рибата помага също за възстановяване на косата!
 

5. Не връзвайте постоянно косата си

Не оставайте дълго косата си вързана на опашка. Това предизвиква дискомфорт на скалпа, ластиците накъсват косъма. Понякога това напрежение на скалпа, може да предизвика и косопад. Никога не опъвайте, когато косата все още е мокра. Така, Вие не само че издърпвате косъма, но го отскубвате и отслабвате. По-добрият вариант е да използвате фиби, които не водят до голям натиск.

6. Масажиране на скалпа

Масажът на скалпа успокоява нервната система, регулира мастната секреция и подобрява структурата на космите. Така допринасяте за укрепването и стимулирането на косата. Наклонете главата напред, като я обхванете с длани отстрани, а пръстите Ви да се допират на тила. След това с пръсти започнете да притискате кожата на главата с кръгови движения. Движете пръстите в различни посоки по цялата глава в интервал от 2-3 минути. Този масаж спомага за подобряване на нивото на кръвообращение на скалпа. 
 
Почувствайте косата си отново жива и бляскава през идните сезони. Знаете лятото нанася щети, както по кожата, така и по косата Ви. Използвайки тези наши съвети, Вие може отново да се порадвате на здрава коса и тя да бъде още по-красива и мека. А благодарение на нашите продукти, това може да стане много по-бързо и лесно.  Лятото си отива, погрижете се да изглеждате още по-добре от преди!
Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top