Телефон за поръчки 0887 072 224. Уважаеми партньори, следете новините на онлайн конференции всеки понеделник, на сайта и във Facebook!
X

Съжаляваме, но за да се регистрирате в този сайт, Вие трябва първо да се регистрирате в официалния сайт на компанията www.tiande.ru

Желаете ли да продължите?

youtube

Какво се случва в света на TianDe?

НОВИНИ
Шестте воина на здравето
05.12.2017
Шестте воина на здравето

ФИТО-ПЛАСТИРИ ЗА ТЯЛО
Здраве през кожата – това е просто
От древни времена и до сега в Китай, Япония, Корея за лечение на остеохондроза, артрит, артроза широко се използват лечебните превръзки, компреси и пластири. Днес такива обезболяващи и противовъзпалителни пластири предлага компанията TianDe. Фитопластирите на TianDe обединяват в себе си древната мъдрост и знания на източната медицина и съвременните иновационни технологии на Запада. Тяхното действие се основава на принципа на трансдермалната терапия. Кожата е чудесен начин за доставка на много лечебни вещества на точното място – най-близо до проблема. Той е особено ефективен когато се налага създаването на висока концентрация на лечебни вещества в конкретни области на човешкото тяло. За това си свойство пластирите се наричани „сух капкомер”. Херметичната полимерна основа на пластирите създават „парников ефект” (предотвратяват изпарението на влагата от повърхността на кожата и осигуряват продължително действие). Лечебните фитопластири помагат за равномерното разпределение на активните компоненти в областта на проблемната зона, като активират кръво- и лимфообръщението, предпазват от обостряне на заболяването, отстраняват симптомите на възпаление – зачервяване, отоци, болки. В резултат на това се повишава еластичността на тъканите, подвижността на ставите, лечебния ефект настъпва по-бързо, отколкото при приема на таблетки и други лекарствени форми. В основата на фитопластирите са комплекс от екстракти, ефирни масла и смоли от ценни лековити растения и натурални компоненти. Тибетската лечебна традиция твърди, че няма растение, което да не е лечебно и няма болест, която не би могла да се лекува с растения. Фитопластирите може да се използват самостоятелно или в състава на комплексна терапия на заболяването на опорно-двигателния апарат. Прилагат се еднократно или в рамките на 20-25 дневен курс. Фитопластирите да се подбират индивидуално.????
ПРЕИМУЩЕСТВАТА НА ТРАНСДЕРМАЛНАТА ТЕРАПИЯ СА СЛЕДНИТЕ: 
Много по-бърза доставка на действащото вещество. 
Отсъствие на странични ефекти върху стомашно-чревния тракт и алергични реакции, които са характерни за синтетичните препарати. 
Абсолютна атравмичност и психологически комфорт при използването, което е изключено при мускулните и венозните инжекции. 
Постоянно постъпване и концентрация на лечебните вещества в кръвта. 
Свобода на действието – не е необходимо да помните часа и количеството на приемания препарат. 6.Точно дозиране и намаляване на лекарственото натоварване на организма. 
Адресна доставка на лекарственото вещество в конкретни зони на човешкото тяло независимо от размера на пластира. Възможност за бързо премахване при възникването на странични ефекти. 
Възможност да се прилага както едноразова, така и дълготрайна терапия. 
Дава възможност да се комбинира трансдермалното лечебно действие с използването на други методи на традиционната и класическата медицина – например с въздействие на биологически активните точки и прием на лекарствени препарати. 
Снижаване на загубите на действащите вещества, възникващи във връзка с обменните процеси; 
Възможност за бързо оказване на помощ при рязко възникване на болка (изкълчване, разтежение на сухожилия и мускули); ????
Корпорация TianDe, с дълбоко уважение се отнася към традициите на древната източна медицина и заедно с това, вървяща с крак със съвремието, предлага особен продукт на трансдермалната терапия – фитопатчове (или фитопластири) за тяло. Простите и удобни за използване фитопластири позволяват «адресно» да се доставят активни вещества към проблемния орган, максимално снижавайки за сметка на това загубите им. Екологичността на пластирите, изготавени от природни компоненти, довежда до минимум риска от алергични реакциии. А фактът, че даже малка част от фитопластира работи също така ефективно, като целия пластир, прави неговото използване много изгодно Фитопластирите са средство на медицината от бъдещето, което е достъпно днес Фитопластирите на TianDe може да се използват самостоятелно и в комплексна терапия на едни или други заболявания. Тези максимално прости и ефективни средства може да се прилагат както еднократно, така и под формата на лечебен курс – в зависимост от характера на проблема. Отделете пластира от защитната лента, върху която е закрепен, и залепете на мястото, което ви безпокои, за не повече от 12 часа (при първото използване препоръчваме да се използва малка част от пластира в течение на 2-3 часа) ????
Повечето хора отбелязват подобряване веднага след първото използване на фитопластира. Тези, които ги използват регулярно, за достъчно кратък срок се справят със сериозни здравословни проблеми. Много важно: Преди да залепите който и да е от пластирите, обработете кожата на местото, където ще го залепвате, със спиртносъдържащ разтвор за да премахнете мазнините от повърхността, които съдържат и отделени при изпотяването токсини, В противен случай вкарваме обратно токсините заедно с активните компоненети от пластира в дълбоките слоеве на кожата, което намалява терапевтичния им ефект
Трансдермалната доставка на лечебни компоненти има редица особености:????
1.За началото на действието е необходимо повече време отколкото при инжекциите;
2.Възможно е раздразване на кожата поради алергична реакция към някой от компонентите на действащите вещества, което може да се преодолее много бързо чрез замяната на пластирите ;
3.Молекулите на лечебните съставки трябва да са сравнително неутрални и устойчиви за да не променят своя състав до достигане на зоните, в които трябва да действат за известно време, като в същото време трябва да са малки по размери и маса – такива са молекулите на ефирните масла, които са основен компонент на активната смес на пластирите;.
4.Да се повиши ефективността от използването на пластирите е възможно чрез едновременното залепяне на пластирите в:
Областта на болката
Биологично активните точки по тялото, които са свързани посредством енергийните меридиани със съответните проблемни органи или тъкани.
Покрай гръбначния стълб (от двете страни на гръбначния стълб на разстояние 2 см. от прешлените израстъци, започвайки от шийния отдел до кръстовидната кост
На ходилата или по глезените, на биологично-активната точка - проекция на органа, който се нуждае от лечение

Коментари

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари.
back to top